Zázvor
Když je slunce
na vrcholu hvězd
měsíc zmizí z oblohy
je před námi Velká zeď
kde mají ukryté poklady
v zemi schované
trpím nenávistí
která je nemocí
má zlé síly
chapadla chobotnic
když zasáhne horečka
celé tělo povalí
jak jízda rytířů
čeká mě obřad
zlé duchové
které tíží tělo
zmizí z mé mysli
v zahradě
která nikde nekončí
ani začíná
naleznu bludný kořen
kouzelný zázvor
rostlinu obestřenou
mnoha tajemstvími
velkými účinky
když vykonám
čajový rituál
vrátí se mi do srdcí radost
vodopádem chutí
barev a snů
chuť k životu
který sem znova nalezl
v meditaci
kde sem objevil svojí
pravou tvář.
Přečteno 417x
Tipy 33
Poslední tipující: kikis, okapovaroura, bloumej očima, s.e.n, Lenullinka, Lilly Lightová, hanele m., Princezna.Smutněnka, Agniezka, Meriel, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)