o ničem a o všem...
Anotace: O dalším pokusu.
Dál chodím po světě
chodím a hledám
a štěstí mi nekvete
tak to co chci nemám.
A další setkání
a zase smůla
vždy to samé tlachání
a jen frází fůra.
Ač krásná tak bez duše
jen pohledná krása
a ona nic netuše
není ta spása.
Už uvěřit chce se tu
že štěstí má volno
či zkouší mne...poetu
a mým rýmům je bolno.
Ani rým nesedí
když duše trpí
a blízcí nic nevidí
asi jsou slepí.
Bez přízně,bez lásky
po zemi se ploužím
a odmítám otázky
po čem já toužím.
Snad štěstí se unaví
a sedne i na mne
a osud mě překvapí
vše vyřeší za mne.
vladyka O9
Komentáře (0)