Sen

Sen

Anotace: ...

Je slyšet pouze tikot hodin. V tom přízračném tichu to zní jako údery kladiva.
Hlasitější, než tlukot dvou srdcí.
Dvě postavy sedící ve ztemnělé místnosti. Muž a žena.
A to ticho, téměř hmatatelné...
A oni mlčí... Cosi z nich vyzařuje.
Něco neznámého.
Něco neuvěřitelně těžkého.
Něco...
Možná je to touha... Chuť prolomit onen nekonečný moment, rozsvítit světla a pokračovat v každodenní rutině...
Ale...
Nejde to. Cosi je poutá... A oni...
Hledí si do očí. Nehybně, jako dvě sochy.
V místnosti je pouze chlad a tma.
A ono hluboké ticho...
Autor Angelic.Scars, 22.01.2009
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí