Někomu dotyky chybí, někdo po nich prahne a po polibcích, či milování... jak smutné... ještě, že to není můj případ... jj, svět bez lásky, dotyků... není krásný svět.
22.01.2009 22:41:00 | NikitaNikaT.
Jaký by byl život bez dotyků? A byl by to vůbec život?
22.01.2009 22:29:00 | JaniHani