Pohled na život
Je to věc divná
ten život lidský
každý každému se rovná
a přec je někdy větší
Život byl, je a bude
jěšte snad čas krátký,
je tomu tak všude
ale nic nejde vzít zpátky.
Zpátky je to nekonečná propast
při pohledu na život prožíváme radosti i strasti
Život nelze vrátit
mužeš z něj smutnit či se radovat
Komentáře (1)
Komentujících (1)