zabíjim
Patetičné stavy nevnímání.
Něžná nicota která mě obklopuje.
Je na mě moc temná
možná
mám v dlani porelánovýho slona
který mi přinese štěstí
-záruka budoucnosti-
Objímám svoji nevědomost.
Hýčkám svou zhýralost.
Podporuju svý poklesky.
Popel odpadávající od cigaret v popelníku.
Spadnul.
Típala jsem je o svý ruce.
Zabíjim sebe
zabíjim vás
zabíjim všechnu lásku
i tu k Tobě.
neumim říkat miluju Tě a neumim lásku cítit.
jsem prazit co Tě chce nacházet v cizích očích.
kradu Tě.
/takhle se fakt neda existovat/
Přečteno 355x
Tipy 25
Poslední tipující: Vlk v rouše, kikis, Barunka=o), Holis, Lucie Teru, Bíša, okapovaroura, Mbonita, saddova, mattoni.uz.neni, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)