Padla slova
jako hrací kostky
"Padni!"
Šach mat!
Vzlétlá duše křičí:
"Padej od mýho těla!"
Slepá láska
se praštila
do srdce.
Dostalo výpověď.
Všechno dopadlo
do několka řádků,
a mně došla
souvislost mezi
dopadem a pádem
pádícího muže
(a to rychle)
směrem dolů
myšlenky nepojaly...
spíše odpojily