Dopravní
Jihnu na Tvém ztichlém nebi
v srdci Ti uvadám
naposledy protečeš tmou
než siluetou hvězd proskočíš,
lokomotivy přelévají se mnou
pak stínem zad se ke mně otočíš
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)