Ještě to nevím
Anotace: ...lehounký okamžik odevzdání se do náruče vesmíru možností....
Sbírka:
Zokadooka
Miluju tmu
jež probouzí smysly
Noc jež vzpírá se
pověrám
Pochybnost
do děr syslích
strká...
Proudem pokory
z hlubin vyvěrám...
Kaju se
v bezbarvém tichu
Sebesamění...
Nazdařbůh
lámu nad sebou hůl
Když duch spočívá
nad všemi skutky
je to jak bys v moři plul...
Přečteno 325x
Tipy 12
Poslední tipující: Narrion, Holis, vodnař, enigman, Mbonita, Severka, Doradan, V.N.Losinský, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)