Anotace: je to pro něj...snad odpustíte tý rýmy,nejsem moc obratná...a tak kvalita není závratná...
Mně se to moc líbilo a rýmy mi přišly opravdu skvělé... Opravdu krásné...
31.01.2009 08:58:00 | Veronikass
Má to atmosféru!
Amosféru jako parfém!
Psáno bylo ryzím srdcem.
Cítím to v Tvém slově psaném,
v tom z písmenek poskládaném.
28.01.2009 01:18:00 | Špáďa
Máš pravdu,právě jen TO je vážně důležité...Ale já doufám,že se mi to povedlo obsáhnout i v těch,jak říkáš,'svazujících rýmech'...a že jsem vyjádřila,co pro mě ON opravdu znamená...
23.01.2009 21:49:00 | Barpob
Rýmy jsou přece tak nepodstatné.. nemusíš se jimi nechat svazovat..to, co říkáš, je TO důležité.. mě rýmování poslední dobou nejde vůbec...
23.01.2009 21:26:00 | Dilla