Normalizační
Beze zbraně,
beze strachu
odevzdaně
klečím v prachu
...ještě to neskončilo
Decibely hluku
z ječících sirén,
seřazeni v pluku
čicháme styren!
Vedeni ulicí
skloníme hlavu,
jak Ti, kdo vědí,
že jdou
...na popravu
Kolem nás vlajky
s rudými hvězdami
a plakáty s obrázkem Lajky...
Pak už jen mříže
Ti, kdo si na zádech nosí kříže
a tma...
Komentáře (1)
Komentujících (1)