Světlo ticha
Tichá záře zpívá
a tiše plyne tichem,
temným prostorem se pnoucím.
Je jasná.
Jako svíce lásky
zažehnutá tmou.
Mou píseň záře zpívá
a naplňuje touhu.
Touhu, která v temnotě se šíří,
a míří výš,
až tam kde záře zpívá.
A zpívá tiše
a tiše touží
v tom tichu
plném tichých okamžiků..
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Shnecek, Dilla, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)