Na křižovatce
Anotace: lidé se střetávají a mizí...
Dva lidé potkali se
uprostřed svých cest
stopy v prachu překřížené
vítr smí teď zavát
smýt a nevrátit
dva lidé v okamžiku jsou si vším
včera nikým
zítra vzpomínkou
dokonalé splynutí dvou osudů
na prchlivý okamžik
který vlastně nebyl
a už nikdy nebude
nikdy jindy
než když se dva lidé setkali
na křižovatce
Přečteno 356x
Tipy 8
Poslední tipující: yourqueen, Vlk v rouše, jedam, kikis, Andělskými perutěmi chráněna, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)