šest obdélníků - vytvoří i plášť hranolu.., tady a tam (a nebo bylo - nebylo?), přání letící někam nahoru, aby se (třeba na chvilku), jedno z těch skel... roztříštilo.
24.01.2009 16:39:00 | Šerpík 1
někdy..
se otáčíme realitě zády..
stává se..
že tam je pro nás lepší..
nežli tady..
však mýlit se je lidské přeci..
tak vychutnejme pozemské si věci
než skončíme u obdelníku..
a nebo někde v peci .o)
23.01.2009 19:17:00 | Bean
...ach, ztrácím se v té geometrii intelektuálů... :-(
...zapojila jsem selský rozum, abych cítila, že je to velmi dobré... :-)
23.01.2009 12:20:00 | Lota
*
Prostor definovaný
aseptickou přítomností
ohraničenou
předvídatelnou jistotou
ujídá z tvého času.
Prostor ...
na větvi za oknem
naplněný nedefinovatelným,
bez hranic
který nikdo
a nic neobsáhne,
ten za tebe měří
svými křídly
kosi za oknem
v střídání ročních období
bezstarostným letem
vyváděním písklat …
v třešňovém sadě
tvýho mládí …
*
----------------------------------------------------
*
... ať se daří holka, a ať ta hloubka a šířka života dává ještě hodně prostoru tvému životu ....
držím palec ... :-))
-*
23.01.2009 11:29:00 | HarryHH
Zde bílo, duté jehly hrot
do divných parfémů sjel blesk,
to skalpel byl a jeho lesk
myšlenky žene o závod
Tam naděj v tváři na chodníku ...
Pod vlivem Lva či Saturna
je příroda dnes pochmůrná?
Mezi tím jen šest obdélníků
***
Jiří senior
23.01.2009 10:22:00 | j.c.