V lidském moři ...
.
*
Esperantem noci
zní těla snových žen
a muži, osamělí plavci
na svých bárkách
vyklepávají SOS
Save Our Souls …
Harémy přetékají
těly odalisek
spojených
v univerzální ženu
milují samy sebe
Sultány nenaplněny
a boky lodí
sevřené
mořem písku
čekají
na příznivý vítr
v přesýpacích
hodinách …
*
-------------------------------------------------
*
Comment pro Mango-Holku ... k dílku ... "Potmě ... "
*
.
Přečteno 292x
Tipy 26
Poslední tipující: Jana M., En, Pokusný králík s melounovou náplní, Holis, okapovaroura, Severka, Aťan, labuť, mamina, Lota, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)