to je škoda,
že nemůžeš říct :-/
doufám, že víš
opravdu dobře, proč nemůžeš
a není do jen doměnka
a když nemůžeš, tak neříkej
pro dobro dalších bytostí,
pokud můžeš, ten cit transformuj
lehce se říká,
většinu těžce udělá
to co cítiš k ní, je jen láska?
nebo směs lásky a taky lpění?
ať tak nebo tak
píšeš krásně
pod jejím okouzlením :)
25.03.2009 18:38:00 | Romana Šamanka Ladyloba
ci víc si přát
tiše ti lhát
..........
vždyť nemůžu říct, že tě mám rád
tak se to pěkně rýmuje, ne? :-)
24.01.2009 09:59:00 | Meriel