Modré závěsy
Za modrými závěsy
sedí na posteli
nahá dívka
malíř jí tiše sleduje
jako kdyby tam nebyl
očima umělce
pilného čtenáře duše
ví o ní hodně
když spolu si povídají
u dobrého vína
v posteli dovádějí
ale jsou věci
které jsou pro něho skryté
tajemné komnaty duše
neříká jí nic
když maluje
své vnady mu ukazuje
Matku života
Venuši
Múzu
představuje
na této malé planeťe
když se jí zeptá
proč se neusmívá?
jen smutně na něj pohlédne.
Přečteno 360x
Tipy 41
Poslední tipující: Zuzik1991, Holis, Egretta, Romana Šamanka Ladyloba, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Meriel, okapovaroura, boruvka175, Kapka, kikis, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)