Anotace: ...proč mne opouštíš?...nenechávej mne tu samotného...
Tak mě napadá, že ztráta něčeho(někoho) nám blízkého je vždycky hrozná, ale možná je pořád lepší než zrada. Když něco ztratíme, je těžké se vzpamatovat, ale zůstanou většinou alespoň hezké vzpomínky.
28.01.2009 18:19:00 | deep inside
:-) jsme snílci, dneska sem přemýšlel o tom, co jsi mi řekl. Máš pravdu vidíme svět jinak, Lidi vidí věci, my vidíme city.
23.01.2009 20:59:00 | Falco
Nádherné, jako vždycky. Každá báseň je pořád silnější a silnější a zanechává ve mně pořád něco nového a krásného, i když je smutná. A já ti za to děkuji... :-)
23.01.2009 14:10:00 | Veronikass