Má
Anotace: Taková má - zamilovaná.
Ty jsi má vysněná
ze střepů hvězd stavěná
na bílých peřinách
pluješ jak na vlnách
a k mému úžasu
vpletla sis do vlasů
kytičku vzpomínek
z dávných časů.
Ty jsi má ovíněná
brána k srdci otevřená
posel všech citů
co vylezl z úkrytu
láska vystrašená.
Ty jsi má pravda i lež
ve mě se rodíš i mřeš
ve mě se začínáš
nahotou zahalena
ve mě se končíš
známá
ač beze jména.
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Zdenek, Jana M., NikitaNikaT., Markéta Hl.
Komentáře (1)
Komentujících (1)