Zbožná..
Anotace: Dadaistické dílo..
Zbožně spočívá,
poznal otce,
poručík příběhy narušuje.
Odešel detektiv,
smysl okrádá postarší cizinka jazyků.
Ve vězení dospělé děti,
udržuje pohled a požádá ho.
Rychlejší u kávy devatenáct dívek,
přichází kolem balada dnů.
Fajfka démona vstoupila z kandidátů,
dále se narodil,
nesvede období.
Mohla by nejlepší okamžik zdvojení,
úsměv na škole,
kamarádku zbožňovat..
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Stagger Lee
Komentáře (0)