Děkuji Ti...:-)
Anotace: (23.1.09) poděkování za pozvání a krásné odpoledne...;-)
I když slůvka děkuji Ti
vcelku nerad slýcháš,
přesto už Ti k nohám letí,
stěží sotva dýcháš...
Děkuji Ti za odpoledne krásné,
v Tvé přítomnosti je mi skvěle,
mé srdce nad tím jenom žasne,
má duše se tváří podezřele...
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Helena Buchtová, kucky, Lilly Lightová, Bíša, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)