Jemnocitný déšť
Anotace: páteční podvečer na bruslení. pořádně jsem zmokla, ale to nevadí, protože jsem zmokla radostí. věnováno (do budoucnosti, možná minulosti nebo přítomnosti). nehledej v tom nic. zatím ne.
Slzy radosti
na bílém ledu tváře
a černý závoj smutku
dní minulých se páře
silou Tvých slov,
jež dovedly mě rozesmát,
ač nebyly směšné.
Však nešel z nich cizí chlad
jako z těch známých.
Přišly jako jemnocitný déšť
z bouřkového nebe.
A přišly v pravou chvíli.
Od Člověka...od Tebe.
Tak zkrápěly mou tvář,
to se moc často nestává,
teď konečně si myslím,
že všem se štěstí dostává.
Aspoň trochu.
Přečteno 451x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, lucajda89, padající do neznáma, Vlk v rouše, Lilly Lightová, Psavec, Kapka, enigman, Jana M., Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)