jsem rad, že jsem na vlastní oči viděl vznik tohoto dílka.
Můj šálek čaje to sice není, ale zajimavý nápad
24.01.2009 00:08:00 | James Tony
surrealistickou poezii bych tu ku čtení mezi těmi "blogísky" uvítal.. tak jsem rád i za pokus. ale možná by si to chtělo nejdřív nějakou přečíst. v podstatě každý prvek s parametry fantaziálního obrazu, který ani nemusí obsahovat šifru (metaforu) čehosi reálného, se dá považovat za surr. jde hlavně o tu exhibici autorovy fantazie a pro mě je to radost číst. o ty obrazy jde podle mě v poezii hlavně. to, že se nějaká holka s někým rozešla, sepsáno do primitivných rýmů, mě nějak nezajímá:)
23.01.2009 21:38:00 | melancholik