Anotace: ...o jednom psím hlasu.
moc dobře napsaná, mylorde... :o)
hlavně ta druhá půlka, ta mne nadchla...
14.02.2009 21:29:00 | hanele m.
a vůbec..
ten hlas psí..
určitě někdo uslyší..
a pak se TO..jistě stane..
TO..s tím medvědem..
milej pane .o)
má to zajímavej podtext..nekomformní..
13.02.2009 18:28:00 | Bean
musela jsem přečíst čtyřikrát,abych znovu vstřebala a našla něco jiného... ST je tvůj,myslím,že právem..;)
29.01.2009 21:47:00 | Barpob
Pozor...trochu morbido koment....:-)
Pakliže rozmyslel bys holenku,
dal pýše jen na chvíli volenku..
můžu posloužiti svojí pecí
( v časech zlých i kremační:-)),
ale jinak na hrníčky,kachlíčky
a jiné bohulibé věci...
Jest otazník co nad vším tímto ční...
Pakliže zbyde trochu z Tebe popela
smím rozhoditi ho u pramene čistého
co z hor vysokých vyvěrá?
23.01.2009 22:42:00 | zvířenka