Smutek z odloučení
Přes otevřené okno,
pomalu, mlčky,
malými krůčky,
mlhavě zapomněl,
na smutek rozvzpomněl,
skrz ulici noční,
našel jsem slzy,
z odloučení,
z dlouhého snění.
Z ulice,
oknem otevřeným,
dolehly poslední zvuky,
deště kapek nešťastných.
Ony teskně vypráví,
můj smutek nechtě prohloubí.
Přečteno 552x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, Jamesow, Kapka
Komentáře (0)