Nějak trapně...
Anotace: ...je mi občas z toho všeho
Budeme mluvit,
když chceš.
A budeme se u toho i smát,
když si to přeješ.
Budeme se líbat
na každém kroku
a objímat se,
když se na to čeká.
A taky se budeme přátelit,
když to každého zajímá.
A pak
když budeme sami,
tak budeme mlčet,
i když nechceme
- a nakonci pohádky
se vezmeme!
Přečteno 396x
Tipy 33
Poslední tipující: Nussichoco, Angee, Sleepwalker, Stoneman, Sunny, Edith, CHoKoLaTeKiss, boruvka175, Jitinka, Ztracena.v.realitě, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)