Mlčí...
Anotace: na co je anotace povinná,někdy se to prostě už jinak nedá popsat.
Životem toulá se spousty duší,
co cizí křivdy správně tuší
a neprávem se bojí lží,
když účastní se božích mší,
kam s kasičkou jdou s prosíkem
s náhlou potřebou být dlužníkem
dvacetníkem uctění,
zákoníkem zmámení
a marnou snahou zlepšení,
co z beznaděje pramení,
mlčí...
Přečteno 337x
Tipy 9
Poslední tipující: Nergal, strašidýlko-střapatý, kikis, Špáďa, Psavec, Jean89
Komentáře (4)
Komentujících (4)