pevný bod...
váhám
když ztrácím odvahu
stále vrážet do davu
a zaujímat postoj
jako kovboj...
udělal jsem stojku
a svět se postavil na hlavu...
něco mi chybí
ale neumím to definovat
co jsem měl rád
si budu muset znova vymyslet
vkusně vylepšit
a namalovat…
mám chuť
dělat blbiny
mám chuť
udělat vpravo v bok
vystoupit z řady
zahodit řády
zdekuju se
přes sklo
za zrcadlo
a
raději
zavrtám se
hlouběji
do země fantazie…
tam
kde se neumírá
tam
kde se věci
bez příčiny
prostě stávají…
na jazyku šimrá
srdce mi zapaluje
doutná
hoří…
euforie...
Přečteno 382x
Tipy 30
Poslední tipující: Bíša, jusTMee, maena, drsnosrstej kokršpaněl, Triffid Kolbe, Holis, okapovaroura, spare, Květka Š., zvířenka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)