3 000
3 000 let
těžké utrpení
svět náš stával obydlen
dnes nikoho tu není
Daleké řeky
krve minulé
vysoké hory
mrtvými pokryté
zvěří co z kovu je
nížiny rozryté
3 000 let
co společnost začala
3 000 let
co nenávist povstala
3 000 a 205
5,3,2 .. TEĎ!
vše co svořila zem
zpět k sobě pojala
ta strašná bolest okamžiku
trhá nyní hlavu mou
mezi prsty monster
za patami mocných - zlých
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Severka, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)