první vlastenecká
Království? Či stát?
Není důležité
na tohle se ptát.
To, co vědět máš:
to, co nutné je:
žít za národ náš!
Tato zem nikdy nezhyne
dokud svůj hlas máš
a pěst sevřenou
co za ní bojuje
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Melfëa
Komentáře (1)
Komentujících (1)