ekonomická krize
Anotace: ekonomická krize
sklenice vína
se rozprostírá na klavíru
jako atribut hudebníka
ve starém ošuntělém baru
kde staré oči mladé ženy
čekají na aféru
cožpak o to,zájem by byl
ale řekněte všem, že máme
od novýho roku uzavříno
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Jana M.
Komentáře (2)
Komentujících (2)