Klišé
Myslíte že srdce nemám?
Měla jsem a teď ho hledám.
Oči plné slz a trápení
na to žádný lék není.
Mlčící ústa bez ůsměvu
nechci zpět tebe ani něhu.
Oči tvé jiné nahradí.
Ruce jiné mě pohladí.
Jiné vzpomínky budu mít.
Jineho budu v noci chtít.
Jinému budu zase lhát
protože nikomu nechci srdce dát...
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, padající do neznáma, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)