teda WW , tos me teda zklamal.. okaty , nejfadnejsi rym tebe- nebe , jeste v takove miniature?? to ne, to ne :)
25.01.2009 21:37:00 | saddova
Velmi silně působivá, vyjádřená s jasnou naléhavostí, bez okolků a přitom všem dostatečně poeticky. Syčím supertipem obrovským.
25.01.2009 08:57:00 | Dota Slunská
Chudák jehňátko, ale co by jinak vlk žral, leda že by na zdravou výživu přesedlal.:-)
24.01.2009 18:51:00 | JaniHani