"Bé"
Anotace: ...o třech meznících...nebo mezcích??... ...tři..dva..jedna...teď""...je čas zapomenout, ikdyby to snad nešlo...
Sbírka:
V nostalgii B..
"Bé" je jako Bolest,
nevěrnický strach.
Stačí jenom chvilka
a vše se mění v Prach.
"Bé" je jako Barva,
černá rána v duši.
Jizvy od všech Žiletek
prý strašně mi sluší!!
"Bé" je jako Bezmoc,
Bezradnost a Beznaděj.
Ty tvý sladký pohádky
jinejm bláznum vyprávěj.
__________________
"Bé" je jako Barborka,
která se mi Nevrátí.
"Bé" je jako Black,
ty Jizvy už se neztratí.
"Bé" je jako Bráška,
i bez Tebe jsem Přežila.
"Bé" je jako Blbka hloupá,
co Jim všem tak Věřila!!!
Přečteno 397x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Ještě dítě, Lucci Narr Pavlowna, come-past
Komentáře (2)
Komentujících (2)