blabla:-)
Anotace: jenom myšlenka.....
Slovo odstartuje se jako střela
z nabitého děla,
přijde nečekaně
raní i do hloubky duše.
Která je pak vyprahlá
a čeká na omluvu od druhého
člověka...
Ta ale nepřichází...
Hle že by?
To jen vítr nečekaný...
slova a omluvy
jsou bitvy předem prohraný...
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)