Modrý svět
Anotace: pár řádek s poděkováním o literu k literářům
Svět modrý když mne pohltí
srdce se touhou chvěje
nahlédnout do tajných komůrek
vyslechnout, co se děje
Srdíčka vzácná potkat zas
odkrýt i svoje splíny
přečíst báseňky lehoučké
jak plátky kopretiny
Snad mohu napsat, básnířky,
mnohé jste moje můzy
čtu moc rád vaše báseňky
i když sám píšu hrůzy
A taky, vzácní přátelé,
muži, co básně píší
dodáváte mi odvahu
vylézat ze svých skrýší
Přečteno 458x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Iva Borecká, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl., WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)