Anotace: *sobecké* NEHAIKU
5-7-5 to sice je, ale haiku ani omylem, protože haiku má postihnout nějaký moment. třeba v přírodě. skoro jak textová fotka:) a kdyby se povedlo, už by ani tak nevadilo, kdyby se nedodržely slabiky a pořád by to bylo víc haiku než tento ryze "přemýšlecí" text.
za co tomu dal kdo tip, to je k nepochopení
24.01.2009 21:17:00 | melancholik