Sedmá II.
Anotace: volné pokračování
Čas vše změní,
kdo to řekl...?
Dálka posílí Tě
jsem hřích světa,
brodím se v kalužích
nářeků a planých úsměvů,
ale city pálí morek kostí
Spáchala to sedmá má věta,
co jsem nechtěně řekla,
prvně v životě a zapomněla na ni.
Nevím, jak vytáhnout ze sebe,
třeba jeřábem , prý to zebe.
Už jsem byla pod noži,
bolelo to a víc nechci.
Ztratila bych sama sebe,
když se nacházím
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, kikis
Komentáře (0)