vedle
Anotace: Chyby chyby a do toho žij
Krok sem krok tam
co když špatný udělám?
Na špatnou cestu já vkročil
prostě jsem šlápl vedle
v řece plné ostudy já se smočil
a čekám jestli mě někdo zvedne.
Chybami se prý člověk učí
ale ty mé mě jen dokola mučí
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)