Srdce plné pijavic
Anotace: ................
Srdce plné pijavic
které si v něm užívají
ve svém vlastním vězení
obrazu svého Ega
pijavic se zbavíme
s náhodným jdoucím
opijeme je
pravidelné výplachy mozku
trávu si s nimi dáme
ať se taky uvolní
nejsme budoucnost národa
neposloucháme televizi
posloucháme rádio
kde hrají naše hity
tam nám neříkají
co dělat máme správně
jako loutky
v Národním divadle
nenosíme hromady líčidel
nevypadáme jako ostatní
máme svoje názory
za které se nestydíme.
Přečteno 272x
Tipy 26
Poslední tipující: Ledová víla, Kristýnka15, BArBArKO, Bíša, kikis, Holis, Lenullinka, NikitaNikaT., Tacca, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)