Chladné ráno po prohýřené noci
Anotace: Nadpis snad mluví za všechno, tak proč ještě nějak anotovat
Chladné ráno po prohýřené noci
Praská obloha
Cudně mlčící páry se plouží umírající ulicí
Za chvíli budou nazí
Skupinky nevázaných se potácejí završit dobrodružství
Jsou hrdí na to, kam až došli
Chladně bílé světlo osvětluje ztrhané tváře
Barva rezignace
Všichni budou spokojení
Co si nepamatuji, to se nestalo
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Zamilovaná do nezamilované doby, J.U. Ray, melancholik
Komentáře (1)
Komentujících (1)