Jen tak tak
Anotace: Já jsem dokázal jednou zahránit život,ale jednou bohužel ne
V žilách mi proudí tvá krev
já děkuji ti za tvůj dar
děkuji ti za tvůj dech
a za to co jsi pro mě udělal
riskovals nejcenější
ano sám sebe
nebylo to nejmoudřejší
ale moc díky za tebe
kéž bylo by vás více –
Vy co cizí jim za to stojí
a místo zábavy operace
Hrdinové vám všem já děkuji
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)