Na západě se sejdem
Anotace: Tam, kde se nebe kříží se zemí..
.
http://cz.youtube.com/watch?v=wxdbre8OX_k&feature=related
Snaž se představit nepředstavitelné.
Volný jako pták
-nebo cokoliv, co létá-
Na místě, kde whisky teče proudem
a ty splýváš se sluneční záři.
Tváře si necháš lechtat
koňskými žíněmi,
když pocváláš k místu,
kde se nebe kříží se zemí.
Jen ty a tvůj kůň.
Nasaď klobouk
a ten tvůj poťouchlej úsměv,
kterej mě tak rozčiloval.
(Na ten nezapomeň!)
A cestou nikam bys mohl,
prosím, navštívit můj hrob
uprostřed ničeho.
Věřím, že se ti postaví do cesty.
Tam někde na západě se sejdem.
Můj ztracený příteli..
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (0)