:o) Tohle mě opravdu pobavilo... ta poslední věta mě rozesmála... snad to tak nebude a není pravda.
25.01.2009 16:44:00 | NikitaNikaT.
a co takhle, čím jsem starší, tím jsem chutnější...přeci jen, obvykle se sýry nechávají zrát několik měsíců, ale aby byly opravdu dokonalé, může to trvat i několik let... =)
25.01.2009 08:06:00 | Kristine Clary-Aldringen