Tento svět
Anotace: Nu,sem tk přemejšlela o životě a vzniklo z toho todle... :)
Jsem zklamaná životem,
touto dobou,timto světem.
Každej jen peníze honí,
o lásku a přátelství nikdo nestojí!
Lidi si ubližujou,lžou a kradou,
myslej si že je to fajn,že jdou s dobou...
A kam to všechno spěje?
No přímo do prdele!
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)