V hrnku čaje
Anotace: já doufám, že tam je rooibos =)
V hrnku horkého čaje
s Tvými větami
bloudím lžičkou, zda tu je
jedna, co pohladí.
Myslím, že časem ochutnám,
je-li to Rooibos či Earl Grey,
a poznám, co pro mne bude
v budoucnu ta 'the best way'.
Zatím se měj
a tak jako já
.k.ý.p.u.j. .s.m.a.j.l.i.n.g.
Přečteno 285x
Tipy 10
Poslední tipující: Agniezka, Holis, Psavec, Tacca, enigman, Mbonita, její alter ego, Mademoiselle Drea, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)