Myšlenky
Anotace: (místo Jara) Myšlenky :-)
Myšlenky jsou divní ptáci
ty jsou prostě všude
bez výdělku, neutrácí
ptaj se co jak bude
Přijdou takhle bez vyzvání
i zadními vrátky
zabouchnout, zahodit klíč
však ví kudy zpátky
Nezbavíš se, nezahodíš
Někdy i rád přijmeš
pro tebe co rád se vozíš
těžko jen je mineš
Zákulisní tajtrlíci
jak krápníky z ledu
v mé hlavě maj zase práci
ptaj se jak si vedu
Jako dobří kamarádi
přátelé či známí
ty jsou se mnou prostě všude
od raného mládí
...a boj se mnou svádí, tož tak..... :-)
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, kikis, danaska, Agniezka, Mounkey, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)