Takové nic...
Anotace: Asi o ničem, ale od srdce ... Mám vás ráda ....
V myšlenkách jsem Tě podvedla,
své sebevědomí jiným pozvedla...
stydím se...
Vím, že je to hřích,
ale osud na mě "kých"...
a já chtěla...
promiň...
Bolí mě tělo, Ty víš,
zase mě udeříš?
Tak udeř, mně je to jedno,
mé já se ve snech zvedlo...
bohužel jen ve snech...
Jsem holka tuze naivní,
k Tobě chci být pasivní,
nejde to...
Ach jo, díky Tobě píši,
ale jsem v nesmyslné říši,
samá slova hloupá,
touha ve snech pouhá...
...mám ráda...
Přečteno 294x
Tipy 17
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, jedam, Quigleika, Caracol, blue, Paulín, Simísek, Mbonita, Lilly Lightová, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)