basne uz zaskatulkovane jsou, proto jsou to basne, ze ano?
volne verse, vazane verse, dadaismus, haiku..atd atd
27.01.2009 06:31:00 | saddova
Mnuž v tom máš pravdu...akurát já nejsem dogmatik takže si myslím, že je občas lepší jednoduchost nežli hledat komplikovanou náhradu, která může ve výsledku býti na škodu.
"Dalsi vec je , ze nejdriv vazes aa, aa, a pak abcb..
coz mi unika vyznam proc??" .... otázka spíše zní "Proč ne" - je snad někde psáno, že takto se to nedělá? a i kdyby jo tak je to pouze názor dotyčného člověka...verše jsou hra se slovíčky pro lidi s fantazií....jakmile začneš škatulkovat o dost se ochudíš ;)
26.01.2009 18:20:00 | Coala
po chvilkovem zvazeni, jsem se rozhodla podivat se na tve zbyvajici dilka...
hned v prvem dvoradku jsem nasla jeden z nejfadnejsich rymu na liter.sveta, za ktery te nepochvalim.. vyvaruj se temto vyrazum jako je sen- den, rád- kamarad, nebe - tebe, kuže- ruze, laska -paska atd.
Dalsi vec je , ze nejdriv vazes aa, aa, a pak abcb..
coz mi unika vyznam proc??
26.01.2009 16:26:00 | saddova