To je téma na dlouhý fejeton s nadpisem: jaká republika - takové dráhy a vše ostatní...
27.01.2009 13:05:00 | Mario de Janiero
Až na tu větu z mozkem... kdybys to slůvko změnil... tož ST! bych dala... máš svým způsobem pravdu. Vlak opět podražil.
27.01.2009 09:59:00 | NikitaNikaT.